Alla inlägg den 11 januari 2011

Av Jenny, Eva o Mia - 11 januari 2011 14:52

Lördagen den 8:e januari fyllde vår första femåring 6år!

Kalas hade vi tisdagen den 11:e och det var så roligt! Nya presenter för i år;  små djur i glas!         

Av Jenny, Eva o Mia - 11 januari 2011 14:51

Rinkabyholmsförskola

Avd.Stjärnan

 

Månadsblad januari 2011

 

Nu är det ett nytt år med nya möjligheter och utmaningar, god fortsättning på 2011! Sammanslagningen på Galaxen under jullovet har fungerat bra, både barnen och personalen som varit där tyckte att det var roligt att träffa andra barn och kollegor! Men nu går vi en ny termin till mötes, den sista terminen som förskolebarn och den sista barnkullen på Stjärnan. En epok går i graven kan man väl säga…

 

Vi har valt att göra nya temagrupper denna termin, så ”Katterna”, ”Bilarna” och ”Glassarna” kommer att bli nya grupper med nya konstellationer. Temaarbetets inriktning har vi inte riktigt lagt upp än, tanken är att barnen denna första vecka bara ska få vara tillsammans igen.

 

Denna termin har vi tänkt blanda oss lite mer med Tellusbarnen. Vi delar upp våra grupper och jympar respektive går till skogen tillsammans med dem, det blir alltså fortfarande jympa varannan vecka för just ditt barn, se uppdelning nedan.

 

Annars är det mesta som vanligt, vi är bemannade här på Stjärnan mellan 7.00- 17.00, behöver ditt barn längre tid meddela gärna oss i god tid.

Framåt på vårkanten blir det såklart information och diskussion kring förskoleklassen och den spännande övergången som kommer att ske!

 

Men nu är vi i januari, snön ligger fortfarande tung på marken och vi ser fram emot denna härliga termin med era snart blivande 6åringar!

 

 

 

Hälsningar

 

Eva

Mia

Jenny

Samuel, vår allra

första 6-åring!

 

Ovido - Quiz & Flashcards